Nieuws

Activiteiten | 13-12-2023

Open Vld Herzele GROOT EETFESTIJN 2023

DANK aan allen die van ons Open Vld Herzele GROOT EETFESTIJN 2023 een succes hebben gemaakt!
Lees meer...
Activiteiten | 03-09-2023

Op stap: bezoek aan het federaal parlement en de VRT

Open Vld Herzele bezocht gisteren het Federaal Parlement, met dank aan gids Stephanie D'Hose, en de gebouwen van de VRT.
Ziehier de fotoreportage van onze geslaagde en leerrijke uitstap!

Lees meer...
Algemeen | 16-02-2022

Jong Vld Herzele uit de startblokken

Op dinsdag 15 februari verzamelden enkele enthousiaste Herzeelse jongeren in café De Reisduif voor de opstartvergadering van Jong Vld Herzele.
Voor de gelegenheid zakte de voorzitter en enkele bestuursleden van Jong Vld Oost-Vlaanderen af, om hen te ondersteunen in de oprichting van een nieuwe afdeling.
Initiatiefnemers Yonah De Waegeneer en Fiebe Basteleus verwelkomden de aanwezigen waarna eerste schepen Benjamin Rogiers, voormalig voorzitter van Jong Vld Herzele, de vergadering mocht inleiden.
De jonge en gedreven jongeren willen samen werken aan een nog leuker en liberaal Herzele.
Open Vld Herzele wenst hen daar dan ook alle succes mee!

Lees meer...
Schepencollege | 03-01-2022

Nieuwe mandaten

Vandaag nemen we officieel afscheid van onze schepen Jan Van Damme. Nogmaals bedankt 'Sterke Jan' voor jouw jarenlange inzet voor onze Gemeente Herzele!

Tevens mogen we ook twee van onze mandatarissen proficiat wensen! Ann Van Ruyskensvelde is de nieuwe schepen bevoegd voor Financiën, Stedenbouw, Sport, Begraafplaatsen, Landbouw en Dierenwelzijn. Eerste schepen Benjamin Rogiers neemt dan weer de portefeuilles Openbare Werken, Wegen en Technische Diensten voor zijn rekening. Benjamin behoudt daarnaast Jeugd, Onderwijs, Feestelijkheden, Burgerlijke Stand, Markten en Kermissen. Frank Van Den Bossche, voorheen lid van het BCSD, is vanaf heden ons kersvers gemeenteraadslid!

Proficiat en veel succes!

Lees meer...
Algemeen | 19-12-2021

Geslaagd afhaaleetfestijn

We blikken terug op een geslaagd afhaaleetfestijn van Open Vld Herzele!

Dank en smakelijk aan alle afhalers! Uitzonderlijke dank aan onze actieve vrijwilligers! Tot volgend jaar op een hopelijk normaal eetfestijn!

Lees meer...
Schepencollege | 14-12-2021

Nieuwe schepen voor Open Vld Herzele, afscheid van 'Sterke Jan'

Schepen Jan Van Damme, ook wel Sterke Jan, schepen in Herzele sinds 2001 gaat op 1 januari 2022 met pensioen. Dat staat volgende week woensdag op de laatste gemeenteraad van 2021 ter goedkeuring.

Lees meer...